ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ

Eφαρμογή σχεδίου HACCP

1.0 Γενικές πληροφορίες

Η ανάλυση των τροφίμων στα πλαίσια ελέγχου σχεδίου HACCP μπορεί να πραγματοποιηθεί σε κάθε είδος τροφίμου. ια ακριβείς διαδικασίες δειγματοληψίας μπορείτε να συμβουλευτείτε το εξειδικευμένο προσωπικό μας. Συνήθη δείγματα αποστέλλονται στο χημείο με εταιρία μεταφορών αφού έχει προηγηθεί η κατάλληλη συσκευασία. Στον επόμενο πίνακα μπορείτε να πληροφορηθείτε για τεχνικές λεπτομέρειες που αφορούν τις αναλύσεις που εκτελούμε καθώς και τον εν ισχύ τιμοκατάλογο των υπηρεσιών μας. Παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για κάθε διευκρίνηση ή πληροφορία.

 

2.0 Τεχνικά χαρακτηριστικά

Παράμετρος ελέγχου Επεξήγηση της μεθόδου
Μικροβιολογική ανάλυση τροφίμου Επίσημες μέθοδοι ανάλυσης για παθογόνους μικροοργανισμούς σε κάθε είδος τροφίμου