ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ

Διαθρεπτική ανάλυση / διατροφική επισήμανση

1.0 Γενικές πληροφορίες

Η διαθρεπτική ανάλυση μπορεί να γίνει σε κάθε είδους προϊόν, είτε συμβατικό είτε βιολογικό ή οργανικό. Για ακριβείς διαδικασίες δειγματοληψίας μπορείτε να συμβουλευτείτε το εξειδικευμένο προσωπικό μας. Συνήθη δείγματα αποστέλλονται στο χημείο με εταιρία μεταφορών αφού έχει προηγηθεί η κατάλληλη συσκευασία. Στον επόμενο πίνακα μπορείτε να πληροφορηθείτε για τεχνικές λεπτομέρειες που αφορούν τις αναλύσεις που εκτελούμε καθώς και τον εν ισχύ τιμοκατάλογο των υπηρεσιών μας. Παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για κάθε διευκρίνηση ή πληροφορία.

 

2.0 Τεχνικά χαρακτηριστικά

Παράμετρος ελέγχου Επεξήγηση της μεθόδου
Πρωτεΐνες Προσδιορισμός των πρωτεΐνών κατά Kjeldahl
Λίπη ολικά Μέτρηση του συνολικού λίπους κατά Soxhlet ή αντίστοιχη.
Προφίλ λιπαρών οξέων Χρωματογραφικός προσδιορισμός των λιπαρών οξέων. Κορεσμένα, ακόρεστα, Πολυακόρεστα, trans, Ω3, Ω5, Ω6, Ω7, Ω9.
Σάκχαρα Προσδιορισμός των σακχάρων. Ανάγοντα και μη ανάγοντα.
Ίνες Ποσοτικός προσδιορισμός των διαιτητικών ινών κατά ISO.
Θρεπτικά συστατικά Πληθώρα προσδιορισμών σε θρεπτικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία. Σίδηρος, Ασβέστιο, Μαγνήσιο, Φώσφορος, Κάλίο και πολλά ακόμη.
Ενέργεια υπολογιστικός προσδιορισμός της ενέργειας σύμφωνα με την νομοθεσία
Βιταμίνες Βιταμίνες Ε, C, D, K, σύμπλεγμα Β
Ισχυρισμοί υγείας polyphenols, β-glucanes, electrolytes, active carbon, yeast, pictins, antioxidants και πολλά ακόμη.