Ιωάννης Κυριάκου

Τεχνικός υπεύθυνος.
e-mail: info@lamialab.com

Γεννημένος στον κλάδο των τροφίμων αποφοίτησε το 2004 από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο ενώ έχει ολοκληρώσει μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Προχωρημένη Ανάλυση και κατέχει μελετητικό πτυχίο Α Υπεχωδε. Έχει εργαστεί στο εξωτερικό στον ερευνητικό τομέα, σε δημόσια και ιδιωτικά χημεία της χώρας μας ως ειδικός πραγματογνώμονας. Σήμερα εξυπηρετεί δεκάδες επιχειρήσεις στον τομέα του ISO 22000 και απασχολείται στον κλάδο της ανάπτυξης νέων προϊόντων.

Γεώργιος Μαργαρίτης

Βοηθός διευθυντή εργαστηρίου.
e-mail: gm@lamialab.com

Σπούδασε στο Τμήμα Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και στην συνέχεια για μεταπτυχιακές σπουδές στο Τμήμα Informatics του Πανεπιστημίου Boras στην Σουηδία. Εργάζεται από το 2004  πάνω στην υλοποίηση και προγραμματισμό ιστοσελίδων και ασχολείται με το Internet Marketing.

Δημήτρης Καλλιαντάς

Υπεύθυνος ποιότητας.
e-mail: dim@lamialab.com

Είναι Τεχνολόγος Γεωπόνος-Ιχθυολόγος, με δεκαετή εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα σε θέματα ασφάλειας τροφίμων, διαχείρισης ποιότητας, εκπαίδευσης προσωπικού και διαπίστευσης εργαστηρίων κατά ISO 17025, με συμμετοχή στην ανάπτυξη πληθώρας συστημάτων διαχείρισης και ποιοτικού ελέγχου. Παράλληλα αποτελεί εξωτερικό συνεργάτη σε φορείς πιστοποίησης ως επικεφαλής επιθεωρητής για συστήματα ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000/ HACCP, έχοντας αξιολογήσει άνω των 100 συστημάτων.

Αγάπη Χριστακάκη

Αναλυτής χημικός.
e-mail: ax@lamialab.com

Απόφοιτη του τμήματος Χημείας της Σχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μεταπτυχιακές σπουδές στην Υπολογιστική Ιατρική και Βιολογία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Έχει εργαστεί στον τομέα του ποιοτικού ελέγχου τροφίμων και ποτών.

Βασιλική Δούσκου

Διευθυντής εργαστηρίου.
e-mail: vd@lamialab.com

Με δεκαετή εμπειρία στην οργάνωση και διαχείριση έργων.Τελειόφοιτος αρχιτέκτων μηχανικός του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.